​Nedenfor har vi listet nogle af de arbejdsområder, som FJELSTED har specialiseret sig i. Ved at klikke på de enkelte billeder kan du læse mere om de forskellige områder.

Skatteret

FJELSTED er medlem af Advokaternes Forening for Skatteret samt International Fiscal Association og yder med denne baggrund sine klienter en bred skatteretlig rådgivning.

Danske IT Advokater

FJELSTED er medlem af Danske IT Advokaterm.h.pat optimere vores kompetencer indenfor informationsteknologi i bred forstand, herunder blandt andet at rådgive om telekommunikation, IT- anskaffelsesaftaler og IT-driftsaftaler, persondatabeskyttelse, domænenavne samt markedsføring og handel på internettet.

Læs mere...

​​

EU-ret

FJELSTED yder rådgivning til sine klienter i EU-retlige forhold.

​​

Mediatoradvokater

Mediation er en frivillig forhandlingsproces mellem to eller flere parter. Parterne bistås i processen af en upartisk mediator, der inspirerer parterne til selv at tage ansvar for løsningen af den opståede konflikt under kyndig ledelse. FJELSTED har gennemført en særlig anerkendt uddannelse i mediation og er bl.a medlem af sammenslutningen Mediatoradvokater.

​​​

Danske BOLIGadvokater

Danske BOLIGadvokater er en forening af advokater, der besidder et højt fagligt niveau inden for boligrådgivning. FJELSTED ercertificeret af Danske BOLIGadvokater og arbejder udelukkende efter etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Forbrugerrådet og Advokatsamfundet.

​​

Danske INKASSOadvokater

FJELSTED er en del af Danske INKASSOadvokater, som er en forening af advokatvirksomheder, der beskæftiger sig professionelt med inkassation af nødlidende fordringer. Advokater kan som den eneste faggruppe varetage en inkassosag fra første rykker til en eventuel bortauktionering af debitors værdier.

Læs mere...

Strafferet

Bliver du involveret i en straffesag, kan du frit vælge din egen advokat. Helt efter dit eget ønske indtræder FJELSTED som din forsvarer i straffesagen uden yderligere omkostninger for dig. Kontakt FJELSTED derom.

Adresser

Fjelsted & Partners

Langs Hegnet 37 - 2800 Kgs. Lyngby

Tornebuskegade 9, 1.TH - 1131 København K​

Kontaktinformation

Tlf.: 33 13 99 99

E-mail: hf@fjelsted.com

CVR: 89258715

Certificeret af:​