​Bulgarien - det nye paradis

Bulgarien er det nyeste skud på stammen når det gælder områder, hvor det er billigt at investere i feriebolig. Bulgarien blev medlem af EU i 2007, og så er det et af de billigste lande i Europa at leve i.

Landet har meget at byde på og ikke mindst den store prisforskel, sammenlignet med de vesteuropæiske ferieland, har gjort landet til et attraktivt sted at være for turister. Bulgarien har også kilometerlange hvide sandstrande omkring Varna, Golden Sands og Sunny Beach.

Bulgarien oplever i øjeblikket et voldsomt bygge-boom, som vi oplevede i Tyrkiet for nogle år siden, og de bulgarske myndigheder er nu begyndt at lave lovforslag og restriktioner, som skal begrænse byggeriet i de kystnære områder.

I Bulgarien er det som med mange af de andre lande, når der skal købes bolig. Boligretten er anderledes end herhjemme og det anbefales at tage en kompetent rådgiver med på sidelinien, som kender en masse til sagsgangen i en bulgarsk bolighandel.

I landet med en af Europas billigste boligpriser kan der fortsat fås lejligheder helt ned til 400.000 kr., selvom priserne i mange områder er begyndt at stige pga. den store efterspørgsel.

​​

​Fjelsted & Partners er advokater i Bulgarien

Fjelsted & Partners-advokater har gennem de senere år oparbejdet en viden og erfaring om retsforhold i Bulgarien, herunder omkring køb og salg af fast ejendom og lejligheder.​

Advokat Hans Fjelsted har i flere omgange opholdt sig i Bulgarien og derigennem opnået gode lokale kontakter, særligt til Bulgarske advokater og advokatfirmaer.


Fjelsted & Partners har i dag eget kontor i Bulgariens hovedstad Sofia i samarbejde med et velrenommeret advokatfirma. På kontoret er beskæftiget flere advokater, der alle er medlem af det bulgarske advokatsamfund.

Læs mere på http://www.fjelsted.com/

Adresser

Fjelsted & Partners

Langs Hegnet 37 - 2800 Kgs. Lyngby

Tornebuskegade 9, 1.TH - 1131 København K​

Kontaktinformation

Tlf.: 33 13 99 99

E-mail: hf@fjelsted.com

CVR: 89258715

Certificeret af:​