​Køb af ejerlejlighed

Gratis formøde

Når man skal handle bolig, opstår der en masse spørgsmål. Vi tilbyder at hjælpe dig igennem hele bolighandlen, hvad enten du skal købe eller sælge en ejerlejlighed. Første møde - personligt eller telefonisk - er gratis og helt uforpligtende. Det er i øvrigt en god idé at tage kontakt på et tidligt tidspunkt i processen, da du så kan få det optimale udbytte af BOLIGadvokatens bistand.

Klar besked om rådgivningens indhold og pris

Vi indgår en skriftlig aftale om hvilken rådgivning, du skal have og størrelsen af vort honorar lægges fast i aftalen. Honoraret udgør en meget lille del af de omkostninger, som er forbundet med en bolighandel.

​Til gengæld kan advokatbistanden ofte spare dig for langt større beløb og/eller ærgrelser og bekymringer, når du foretager dit livs største investering. Vor rådgivning er naturligvis ansvarsforsikret.

Danske BOLIGadvokater er uafhængige

Danske BOLIGadvokater er fuldstændig uafhængige. Når vi som BOLIGadvokat rådgiver om lån, finansering, forsikring eller lignende, har vi hverken direkte eller indirekte økonomiske interesser i resultatet af rådgivningen.

Som BOLIGadvokat kan vi naturligvis altid kun rådgive den ene part i en handel, da køber og sælger som udgangspunkt altid har forskellige interesser.

Adresser

Fjelsted & Partners

Langs Hegnet 37 - 2800 Kgs. Lyngby

Tornebuskegade 9, 1.TH - 1131 København K​

Kontaktinformation

Tlf.: 33 13 99 99

E-mail: hf@fjelsted.com

CVR: 89258715

Certificeret af:​