​Vi er certificeret medlem af Danske BOLIGadvokater

​Gratis formøde

Når man skal handle bolig, opstår der en masse spørgsmål. Vi tilbyder at hjælpe dig igennem hele bolighandlen, hvad enten du skal købe eller sælge bolig. Første møde - personligt eller telefonisk - er gratis og helt uforpligtende. Det er i øvrigt en god idé at tage kontakt på et tidligt tidspunkt i processen, da du så kan få det optimale udbytte af BOLIGadvokatens bistand.

Klar besked om rådgivningens indhold og pris

​Vi indgår en skriftlig aftale om hvilken rådgivning, du skal have og størrelsen af vort honorar lægges fast i aftalen. Honoraret udgør en meget lille del af de omkostninger, som er forbundet med en bolighandel.

​Til gengæld kan advokatbistanden ofte spare dig for langt større beløb og/eller ærgrelser og bekymringer, når du foretager dit livs største investering. Vor rådgivning er naturligvis ansvarsforsikret.

​​

Danske BOLIGadvokater er uafhængige

​Danske BOLIGadvokater er fuldstændig uafhængige. Når vi som BOLIGadvokat rådgiver om lån, finansering, forsikring eller lignende, har vi hverken direkte eller indirekte økonomiske interesser i resultatet af rådgivningen.

Som BOLIGadvokat kan vi naturligvis altid kun rådgive den ene part i en handel, da køber og sælger som udgangspunkt altid har forskellige interesser.

Adresser

Fjelsted & Partners

Langs Hegnet 37 - 2800 Kgs. Lyngby

Tornebuskegade 9, 1.TH - 1131 København K​

Kontaktinformation

Tlf.: 33 13 99 99

E-mail: hf@fjelsted.com

CVR: 89258715

Certificeret af:​